Savanyúság cégtörténet
Ubi-Sali Bt.
Cégünk 1998-ban alakult Salgótarjánban, Nógrád megyében. Családi vállalkozásból bővült betéti társasággá, melynek fő tevékenységi köre a zöldség és gyümölcs feldolgozás, kis és nagykereskedelem.
Kezdetben saját termesztésű alapanyagokat dolgoztunk fel, de a növekvő piaci igények miatt a termelés háttérbe szorult és teljes mértékben a savanyúság gyártásra összpontosítottunk. Az alapanyagokat főként magyar gazdaságok által termelt zöldségek képezik.
A termékek ízesítése édesítőszerrel történik, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Az eltarthatóságot NEM hőkezeléssel, hanem tartósítószer hozzáadásával biztosítjuk, így megőrizve savanyúságaink frissességét.
Termékeinkkel a hagyományos, ízvilágot szeretnénk fenntartani és minél több emberhez eljutattni.