ubi.sali98@gmail.com +3630/495-0101

Rostos italok | Tarjáni Zamatos

"Télen-nyáron vitamin"

Rostos ital cégtörténet

Tarjáni Zamatos - Ubi-Sali Bt.

Cégünk kezdetben savanyúságok gyártásával foglalkozott, de 2015-től rostos italokkal bővítettük kínálatunkat. Így a savanyított zöldségfélék mellett rostos italok is készülnek üzemükben.

Termékeink néven kerültek piacra. Kezdetben három féle ízben gyártottuk, de a pozitív fogyasztói véleményeknek köszönhetően ma már nyolc féle ízből lehet választani.

Hőkezeléses technológiával készülnek, ezáltal tartósítószert egyáltalán nem tartalmaznak. Az italok egységesen jellemezhetőek a következő tulajdonságokkal:

rostban gazdag aromát, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz hagyományos íz világú hazánkban közkedvelt magyar gyümölcsökből készül

Üveg palackokban forgalmazzuk termékeinket, ezáltal megmarad a gyümölcs természetes íze, aromája, illetve termékünk kitűnik a köztudatban megszokott műanyag palackok közül.

A felkínált termékek íz világa nem túlcukrozott, de a „víz-ízű” jellemzőtől is távol áll. Az elkészített italok zamata kevésbé módosul mivel a tartósítás módja kíméletes pasztőrözéssel történik. A termékek kialakításánál próbáltunk minél szélesebb fogyasztó-réteg igényét kielégíteni.

"Célunk, hogy az eredeti gyümölcs ízét érezzék a vásárlók."

Eddigi fogyasztói visszajelzések alapján ezek megvalósulni látszanak. A pozitív vélemények sikerességünket tükrözik, melyek ösztönzően hatnak jövőképünkre.

Terveink között szerepel a termékfejlesztés (új ízek és cukormentes változat felvétele a portfólióba), kapacitás bővítés, illetve piaci terjeszkedés, melyhez partnereket keresünk.

Amennyiben partnerünk kíván lenni, kérem érdeklődjön az elérhetőségeinken vagy töltse ki az ajánlatkérő formulát.

Tarjáni Zamatos | Rostos italok

Kóstold meg mindet és oszd meg a véleményedet velünk és másokkal!